Több ezer ember ismerte meg a Dánfoki Üdülőközpontot a Wondairland Tuning Show x Festival díjnyertes standján a 2024-es AMTS-en!

UNIX AMTS 2024 – TOP 3 LEGJOBB STAND

A sok munka meghozta gyümölcsét. Idén először állítottunk ki az AMTS történelmében és sikerült is díjat nyernünk standunk minőségével. A Hungarian Fanatic Cars (HFC) és a RatGarage kiállítóival közösen közel 600 négyzetméteres területen kialakított party lounge-unk, bútorokkal, szórólapokkal, hatalmas LED fallal és zenelovasaink által garantált party hangulattal várta az AMTS látogatóit és a több száz autós csapat kiállítóit a hétvége folyamán.

A loungeban lehetősége volt a látogatóknak kedvezményesen jegyet vásárolni az idei szezonban három rendezvényünkre is többek között a júliusban megrendezésre kerülő Wondairland Tuning Show x Festival-ra. A rengeteg attrakció és adrenalin mellett 3 színpadon 25 fellépővel készülünk idén. Jelenleg is zajlik a super early bird időszakban az online jegyek értékesítése a Cooltix oldalán mindössze 7.000 Ft-ért kínáljuk az autós 3 napos bérletet és a személyekre látogatókra vonatkozó 3 napos bérletet.

A látogatók visszajelzése alapján meglepően kedvező áron kínáljuk a fesztiválunkra a belépőket. Nem titkolt célunk, hogy az üdülőt teljesen megtöltsük és egy hatalmasat bulizzunk!

hu_HUHU